Algemene voorwaarden


Algemene Voorwaarden 
De hieronder vermelde Algemene voorwaarden zijn geldig voor Passion for Handmade vanaf 19 december 2016. 

1. Bestelling. 
Het versturen van de bestelling zal geschieden nadat de klant het bedrag vooraf heeft overgemaakt. 
Door middel van een bevestigingsmail zal het totaalbedrag op voorhand aan de klant gemeld worden. 
Bij elke bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht volgens de geldende tarieven van Postnl. Deze worden vermeld op de bevestigingsmail. 

2. Prijzen. 
Alle prijzen van de artikelen zijn gebaseerd op stuksprijzen, inclusief 6% of 21% BTW in euro's, exclusief verzendkosten. 

3. Bezorgschema.
De bestellingen worden binnen 2 tot 5 werkdagen na betaling vooraf, afgeleverd via Postnl. 
Indien de leveringstermijn van 5 werkdagen door omstandigheden niet kunnen worden nagekomen zullen wij u dit zo spoedig mogelijk melden. 
Passion for Handmade kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een foutief opgegeven afleveradres, u dient er zelf zorg voor te dragen dat op het bestelformulier de juiste aflevergegevens worden vermeld. 

4. Leveringsvoorwaarden. 
Indien een product is besteld en vooraf betaald, is de klant verplicht deze af te nemen, tenzij het product niet beantwoord aan de overeenkomst. 

5. Aanvullende voorwaarden 
Indien het geleverde artikel naar het oordeel van de klant niet geheel voldoet aan de te verwachten kwaliteitseisen, dan is de klant gerechtigd de bestelling op eigen kosten binnen 8 dagen na ontvangst te retourneren. Neem hier voor eerst per email contact op met Passion for Handmade.
Deze retournering kan alleen geschieden indien er een gegronde reden is waarom het artikel niet voldoet aan de kwaliteitseisen. 
Hiermee wordt de koopovereenkomst herroepen. Dit is conform de EG richtlijn van 20 mei 1997. De betaalde aankoopprijs zal door Passion for Handmade gecrediteerd worden na ontvangst van de goederen in ongeschonden staat. 

6. Aansprakelijkheid 
Passion for Handmade is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade welke is ontstaan tijdens het vervoer van uw product via Postnl. 

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. 
Prijswijzigingen en Typefouten voorbehouden.